комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Волинської області розглянула нагальні питання організації безпечної життєдіяльності

комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Волинської області розглянула нагальні питання організації безпечної життєдіяльності

24.05.14 08:56 0 652
23 травня в облдержадміністрації відбулося засідання постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Волинській області.

Керував роботою комісії перший заступник голови обласної державної адміністрації Сергій Кудрявцев. Засідання проходило в режимі прямого відеозв’язку з головами постійних комісій районів та міст обласного підпорядкування.

Про заходи щодо готовності місць масового відпочинку населення на водних об’єктах області 2014 року членам комісії доповів начальник відділу запобігання надзвичайних ситуацій У ДСНС полковник служби цивільного захисту Олег Билиця. Зокрема він наголосив на необхідності керівникам районів на визначених місцях відпочинку на водних об’єктах організувати заходи безпеки для громадян. Йшлося також про стан пожежної безпеки об’єктів відпочинку та оздоровлення дітей.

За результатами усіх доповідей та з урахуванням обговорення порядку денного постійна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Волинської області прийняла протокол з переліком конкретних завдань та термінами їх виконання.

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львів на вихідні. Афіша
Наступна новина: Фінансування та виплата ...

КОМЕНТАРІ