Олександр Пирожик: "Меморандуми з Партією регіонів – пролог до контрреволюції в Україні"

Олександр Пирожик: "Меморандуми з Партією регіонів – пролог до контрреволюції в Україні"

24.05.14 16:06 0 694
Меморандуми з Партією регіонів, до того ж підписані в час, коли гинуть українські солдати, можуть поховати завоювання Революції гідності й привесті до торжества контрреволюції. Про це 23 травня 2014 року під час сесії Волинської обласної ради заявив перший заступник голови облради свободівець Олександр Пирожик.

"Нині з'являються дивні меморандуми з Партією регіонів про "примирення". Але ми замість миру маємо ще більше війни, ще частіше підступно стріляють у наших хлопців. Особливо гостро постало це питання, коли під Волновахою загинуло 10 волинян з української армії. Згадаймо 2005 рік – зараз є не менша загроза контрреволюції. Тоді теж починалося з того, що влада підписала меморандум з донецькими бандитами, таким чином вона їх легалізувала. І чим це закінчилося? – Тим що контрреволюція взяла гору. Жодних переговорів із терористами не ведуть – їх знищують!" – наголосив перший заступник голови Волинської обласної ради Олександр Пирожик.

Свободівець звернувся до рідних і матерів військовослужбовців, які зараз перебувають на лінії фронту на сході України: "Зараз ми повинні відстояти територіяльну цілісність України. Бо якщо ми заберемо свої війська зі сходу держави, то за два-три дні ті терористі прийдуть у кожне наше село. Ми мусимо стримати їх там. Бо правду кажуть, що Путін дійде туди, куди його пустять українці. І від нас залежить, чи збережемо Україну для майбутніх поколінь!"

Про це повідомили в прес-службі Волинської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ