В Закарпатській області рятувальники спільно із залізничниками тренувалися гасити пожежі на складах паливно-мастильних матеріалів

В Закарпатській області рятувальники спільно із залізничниками тренувалися гасити пожежі на складах паливно-мастильних матеріалів

24.05.14 12:09 0 690
22 травня виноградівські рятувальники спільно з представниками Королевського ДЕПО Ужгородської дирекції залізничних перевезень Львівської залізниці провели командно-штабні навчання по гасінню пожеж на складах зберігання паливно-мастильних матеріалів.

До проведення заходів, окрім основної техніки, також залучався пожежний потяг Королевського ДЕПО. За тактичним задумом: в одному з резервуарів, що в смт Королево Виноградіського району, виникла пожежа. При загорянні постраждав робітник, який здійснював злив паливно-мастильних матеріалів. Існувала загроза перекидання вогню на інші резервуари.

Після того як адміністрація об’єкта повідомила про пожежу в оперативно-рятувальну службу, до місця було направлено техніку Державної пожежно-рятувальної частини № 6 м. Виноградів. Бійці ДСНС швидко розгорнули обладнання, надягнули спеціальні тепловідбиваючі костюми, які захищають від високої температури, та почали гасити умовну пожежу. До їхнього прибуття енергетики залізниці відключили об’єкт від електропостачання.

Долаючи вогонь, рятувальники евакуювали постраждалого робітника та передали його до рук місцевих медиків.

За підсумками проведеного заходу, всі питання штабного навчання були виконані у повному обсязі. У ході навчання відпрацьовувалася взаємодія органів управління і сил, які залучаються до оперативного реагування в разі виникнення надзвичайної ситуації на даному об’єкті.

У ДСНС України

у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Каннах український ...
Наступна новина: Голова Тернопільської ...

КОМЕНТАРІ