Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк прийняв Глав МЗС Естонії, Данії та Норвегії

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк прийняв Глав МЗС Естонії, Данії та Норвегії

24.05.14 14:20 0 642
У п’ятницю, 23 травня, Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк прийняв Міністра закордонних справ Естонії Урмаса Паета, Міністра закордонних справ Данії Мартіна Лидегарда та Міністра закордонних справ Норвегії Бйоргена Бренда.

Арсеній Яценюк нагадав, що 25 травня відбудуться позачергові вибори Президента: «Ми віддані цілі, аби вибори відбулися як чесні та прозорі».

«Ми переконані, що Україна якомога швидше отримає вільно обраного легітимного Президента, який здійснить свою першу робочу поїздку до Брюсселя, де підпише Угоду про зону вільної торгівлі», - сказав він.

Глава Уряду подякував Главам МЗС за підтримку України та рішення країн членів-ЄС, міжнародної спільноти та міжнародних організацій направити до України спостерігачів за виборами Президента.

Арсеній Яценюк підкреслив, що є виклики для проведення виборів у кількох «гарячих точках» на Сході України: «Проте ми втримуємо хитку стабільність».

«Є кілька міст, які стали радше базами очолюваних Росією терористів. Проте спільними зусиллями - не лише з допомогою антитерористичної операції, а й завдяки загальнонаціональному діалогу, круглим столам, які пройшли в кількох містах Східної України, - ми змінили ситуацію», - підкреслив Глава Уряду.

Він наголосив, що більшість громадян підтримують Україну як єдину об’єднану державу і, згідно з останніми опитуваннями, більшість українців підтримують європейську інтеграцію.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Іршавська ...

КОМЕНТАРІ