Хмельницька область: рятувальники перевірили протипожежний стан виборчих дільниць

Хмельницька область: рятувальники перевірили протипожежний стан виборчих дільниць

24.05.14 15:36 0 677
Протягом травня рятувальники Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Хмельницькій області спільно з представниками районних державних адміністрації, міських виконавчих комітетів та засобів масової інформації провели відпрацювання всіх виборчих дільниць краю, що будуть задіяні під час підготовки та проведення виборів Президента України 25 травня.

Під час інформаційно-роз’яснювальної роботи рятувальники звернули увагу голів та членів виборчих комісій на забезпечення не менш як двома сертифікованими вогнегасниками в приміщеннях, де будуть проводитись волевиявлення. Також інструктували щодо дотримання правил пожежної безпеки, що допоможе уникнути пожеж та зберегти життя і матеріальні цінності.

Крім того, працівники ДСНС перевірили справність електромереж та випробування на опір ізоляції, забезпечення планами евакуації з приміщень, телефонним зв’язком, знаками пожежної безпеки та призначення відповідальних осіб за пожежну безпеку на виборчих дільницях, забезпечили виборчі дільниці пам’ятками з правилами пожежної безпеки.

Державна служба України з надзвичайних ситуацій закликає учасників виборчого процесу піклуватись про належний протипожежний захист виборчих дільниць під час підготовки та проведення виборів Президента України.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові вшанували ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ