Львів на вихідні. Афіша

Львів на вихідні. Афіша

24.05.14 08:56 0 679
Дні пливуть швидко. Після стількох подій в Києві, у Криму, на Сході Україна дочекалась виборів. І зараз головне не відступити назад і йти голосувати, адже наше майбутнє в наших руках. У цьому ні на секунду не можна сумніватись. Якщо ж комусь не хочеться брати участі у виборах, згадайте: «Аби щось змінити, для початку треба зрушити з місця». Тому вперед! У суботу гарно відпочиньте і в неділю у хорошому настрої і з вибором у серці рушайте на дільниці. СУБОТНІЙ РЕПЕРТУАР

У Львівській філармонії – прем’єра твору британського композитора Бенджаміна Бріттена «Варіації на тему Френка Бріджа». Окрім «Варіацій», звучатиме всесвітньо відома Камерна симфонія № 3 Євгена Станковича для флейти і 11 струнних, а також інші твори українського майстра. Концерт розпочнеться о 18.00.

Львівська опера о 18.00 покаже оперу «Орфей і Еврідіка».

Театр ім. Марії Заньковецької запрошує на нову виставу «Ярославна – королева Франції». У суботу та неділю її покажуть о 18.00.

Театр ім. Леся Курбаса о 19.00 запрошує на «Театр злочину».

Перший український театр для дітей та юнацтва о 17.00 покаже прем’єру «Таїна буття» для дітей, яким понад 16 років.

У театрі «І люди, і ляльки» о 12.00, 14.00 – спектакль «Мій золотий синочок». НЕДІЛЬНИЙ РЕПЕРТУАР

Львівська філармонія о 18.00 запрошує на концерт молодих Віртуозів.

Львівська опера о 12.00 покаже історію про «Білосніжку і сімох гномів», а о 18.00 – «Севільський цирульник».

О 19.00 театр ім. Леся Курбаса запрошує на «Лісову пісню».

Перший український театр для дітей та юнацтва о 12:00 та 15:00 кличе побачити «Beautiful Карпати».

А театр «І люди, і ляльки» кличе на «Чарівну лампу Аладдіна». Спеклі розпочнуться о 12.00, 14.00. ЦИРК

У Львівському цирку в суботу та неділю вистава «Знай наших» відбудеться о 16.00. КІНО

Любителів короткометражок запрошують подивитись «Великі короткі метри 70-х». З детальнішою програмою можна ознайомитися тут. МУЛЬТИКИ

«Лісовий патруль». З національного заповідника викрадають головне його надбання – орла рідкісної породи. Але при викраденні вдається врятуватися його пташеняті. Патрульна машина Плодді разом з вірними друзями поспішає на допомогу. Вони повинні з’ясувати, хто ж цей підступний викрадач, ще й доглянути за малюком, поки не знайдеться його мама.

НОВИНКИ

«Жорстокий ринг» (драма, біографія, історія, спорт). Історична драма, заснована на реальній історії Віктора Переса, який став чемпіоном світу з боксу в 1930-і роки в Парижі і був одружений зі знаменитою французькою актрисою. Через єврейське походження його депортували в Освенцим.

«Люди Ікс. Дні минулого майбутнього» (фантастика, фентезі, бойовик, пригоди).У майбутньому – табір для інтернованих, де живуть мутанти, котрі позбулися волі. У сьогоденні – безперервне протистояння з Братством злих мутантів на чолі з Містик. У минулому – можливість запобігти пануванню Вартових, а значить, ізоляції для мутантів. Завдяки своїм здібностям подорожувати в часі, Кітті Прайд, яка живе в майбутньому, попереджає нинішніх мутантів про те, що їх чекає. Але цього недостатньо, адже з майбутнього в теперішне прийшли і сили зла.

ТЕ, ЩО КІНОМАНИ МАЛИ ЗМОГУ ВЖЕ БАЧИТИ

«Вулкан пристрастей» (комедія, пригоди). Де б ви не хотіли зустрітися зі своїм колишнім? Тільки не в сусідньому кріслі літака, щоб пережити разом довгий переліт. І вже точно не в одній машині, щоб всупереч ісландському вулкану з невимовною назвою, перетнути всю Європу. Коли ви пристрасно ненавидите один одного, може трапитися всяке. І викрадення літака, і аварія, і втеча з поліції і навіть... повернення романтики.

«Готель «Гранд Будапешт» (комедія, детектив, пригоди, кримінал). Фільм розповідає про захоплюючі пригоди легендарного консьєржа Густава і його юного друга, портьє Зеро Мустафи. Співробітники готелю стають свідками крадіжки і пошуків безцінних картин епохи Відродження, боротьби за величезний статок багатої сім’ї і... драматичних змін в Європі між двома кровопролитними війнами XX століття.

«Годзилла» (фантастика, фентезі, бойовик, трилер, пригоди). Ремейк класичного екшина про гігантського ящура, що тероризує мегаполіс.

«Холостяки у відриві» (комедія). Жільберу вже п’ятдесят, з яких тридцять він одружений із Сюзанною, трохи занудною дамочкою, схибленою на здоровому харчуванні. Вони готуються до зустрічі з Томасом, нареченим своєї дочки Лоли. Але Жильбера абсолютно не радує майбутне весілля. Йому нудно, він розчарований в собі і в своєму житті. Жильбер упевнений, що в його теперішньому смутному існуванні винна... Сюзанна! Адже якби він не одружився, то життя його було б зовсім іншим – яскравим і насиченим. Жильбер вмовляє Томаса відмовитися від весілля з Лолою і не повторювати його помилок. І ось два дорослих дитяти, забувши про свої коханих жінок, пускаються у гульки.

Новости var el = document.getElementById('CNM1275'); if (el) { if (document.getElementById('CNM1275t').style.display == 'none') { document.getElementById('CNM1275t').style.display = ''; var dateNM = new Date(); var t = Math.floor(dateNM.getTime()/(1000*600)); var NMces=document.createElement('script'); NMces.type = 'text/javascript'; NMces.charset = 'UTF-8'; NMces.src='http://c.novostimira.biz/l/1275?v='+t; el.parentNode.appendChild(NMces); } }

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: комісія з питань ...

КОМЕНТАРІ