У Києві з’явилися дві пам’ятні дошки героям Небесної сотні

У Києві з’явилися дві пам’ятні дошки героям Небесної сотні

24.05.14 13:28 0 647
23 травня, у Києві відкрили пам’ятні дошки героям Небесної сотні – Шаповалу Сергію та Веремію В’ячеславу.

Про це повідомляє прес-служба Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Батьківщина молода».

Меморіальну дошку Веремію В’ячеславу встановили на школі №270, що в Деснянському районі столиці, а Шаповалу Сергію – на школі № 90, що на Печерську. Ініціатором та організатором виготовлення та встановлення пам’ятних дощок героям Небесної сотні на школах, де вони навчалися, стала «Батьківщина молода».

Як зазначив голова організації Іван Крулько на відкритті, всі українці залишаються в боргу перед загиблими Героями, і встановлення цих меморіалів – данина пам’яті тих, кого вже не повернути.

«Герої Небесної сотні загинули за наше з вами майбутнє. Вони мріяли бачити сильну, вільну Україну. Тому наш обов’язок – зробити все залежне від нас, аби відбудувати Україну їх мрії», – зазначив Іван Крулько.

Зазначимо, першу меморіальну дошку у Києві відкрили вчора, 22 травня, на школі №118 герою Небесної сотні Дмитру Максимову. Окрім того, такі дошки вже встановленні у Вінниці, Черкасах, Дніпропетровську. Найближчим часом планується відкрити у Львові та Івано-Франківську.

Новости var el = document.getElementById('CNM1275'); if (el) { if (document.getElementById('CNM1275t').style.display == 'none') { document.getElementById('CNM1275t').style.display = ''; var dateNM = new Date(); var t = Math.floor(dateNM.getTime()/(1000*600)); var NMces=document.createElement('script'); NMces.type = 'text/javascript'; NMces.charset = 'UTF-8'; NMces.src='http://c.novostimira.biz/l/1275?v='+t; el.parentNode.appendChild(NMces); } }

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернополяни, які мають ...
Наступна новина: У Житомирі вперше на ...

КОМЕНТАРІ