Фільм українського режисера Слабошпицького виграв приз на Каннському кінофестивалі

Фільм українського режисера Слабошпицького виграв приз на Каннському кінофестивалі

24.05.14 08:31 0 630
Фільм «Плем’я» знято мовою жестів і йде без субтитрів та голосових коментарів. За сюжетом, молодий хлопець приїжджає вчитися в інтернат для людей із слабким слухом, вступає в угруповання під назвою «Плем’я» і закохується в дівчину.

Дебютний фільм Слабошпицького «Плем’я» – єдиний український фільм, який бере участь у конкурсних програмах цього року в Каннах. Власне він також бореться за приз «Золота камера», який вручають кращому дебютантові на фестивалі, – повідомляє LB.ua.

Фільм брав участь у паралельному конкурсі «Тиждень критики»

Фестивальна доля «Племені» в Україні наразі невідома, а попередня дата виходу в український прокат – 11 вересня 2014 року.

«Плем’я» також претендує на нагороду за кращий дебют. Володар призу «Золота камера» стане відомим на церемонії закриття фестивалю, 24 травня.

Новости var el = document.getElementById('CNM1275'); if (el) { if (document.getElementById('CNM1275t').style.display == 'none') { document.getElementById('CNM1275t').style.display = ''; var dateNM = new Date(); var t = Math.floor(dateNM.getTime()/(1000*600)); var NMces=document.createElement('script'); NMces.type = 'text/javascript'; NMces.charset = 'UTF-8'; NMces.src='http://c.novostimira.biz/l/1275?v='+t; el.parentNode.appendChild(NMces); } }

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинь: рятувальники ...
Наступна новина: На Тернопіллі міндоходів ...

КОМЕНТАРІ