Координаційна рада Івано-Франківської області вручила подяки та грамоти небайдужим

Координаційна рада Івано-Франківської області вручила подяки та грамоти небайдужим

24.05.14 08:01 0 759
22 травня в приміщенні Івано-Франківської ОДА відбулося відкрите засідання керівництва Івано-Франківської ОДА спільно з Координаційною радою Івано-Франківської області з питань надання допомоги населенню під час надзвичайних ситуацій, приурочене до неординарної події – нагородження грамотами і подяками державних структур, активістів, спонсорів, меценатів, мешканців області за допомогу та активну громадську позицію щодо надання допомоги сім’ям, які приїхали на Прикарпаття у зв’язку з воєнними діями з АРК та південно-східних областей України.

Відкриваючи засідання, заступник голови ОДА з гуманітарних питань, Сергій Адамович, подякував Координаційній раді області та всім структурам, котрі долучаються до допомоги переселенцям.

В свою чергу, співголова Координаційної ради Леся Аронець розповіла, що зараз на Прикарпатті перебуває біля 300 осіб, для яких спільними зусиллями робиться все можливе, щоб забезпечити їх нормальне повноцінне життя.

Начальник Управління ДСНС в області полковник служби цивільного захисту Володимир Чернецький, вручаючи грамоти та подяки, зазначив, що за кожною офіційною цифрою стоїть доля людини, яка змушена покидати рідну домівку в таких складних обставинах, і що зараз на наших очах твориться нова історія об’єднання нашої держави.

Також на зустрічі було зазначено, що тільки спільними зусиллями державних структур, громадських організацій, бізнесменів, активістів, всіх небайдужих мешканців краю можна повертати людям, які фактично перебували у зоні військових дій, віру у щасливий завтрашній день.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Світовий банк виділить ...
Наступна новина: У Рівненській області у ...

КОМЕНТАРІ