У Львові для малят влаштували цікаву мандрівку у країну дорожніх знаків

У Львові для малят влаштували цікаву мандрівку у країну дорожніх знаків

24.05.14 08:44 0 720
Більше сотні маленьких школяриків із цікавістю мандрували дивовижною країною дорожніх знаків. Захопливу подорож для діток влаштували працівники Державтоінспекції. Правоохоронці кажуть – напередодні канікул вирішили вкотре завітати до малечі, аби нагадати про правила безпеки на дорозі.

Улітку юних непосид очікує безліч розваг. Можна і не велосипеді кататися, і на роликах, бавитися з друзями у дворі чи подорожувати разом із батьками. Тож, аби яскраві враження про канікули не затьмарили жодні прикрощі, потрібно завчасно подбати про безпеку малих бешкетників.

Навчити дитину добре орієнтуватися у дорожній ситуації, приймати зважені рішення та робити правильні кроки – завдання, звісно ж, не з легких. Тож надзвичайно важливо, щоби дорослі докладали максимум зусиль, аби допомогти малечі добре засвоїти цю науку.

Працівники Державтоінспекції також долучаються до такого навчання – відвідують дитсадки та школи, аби розповісти діткам про Правила дорожнього руху.

Днями правоохоронці побували у львівській загальноосвітній школі №55. В актовому залі цього навчального закладу зібралися учні молодших класів. Малята мали змогу поспілкуватися із працівниками ДАІ та дізнатися від них чимало цікавого.

Правоохоронці навчали школяриків, як не розгубитися у гамірному місті. Діткам пояснили, як правильно переходити вулицю, де безпечно кататися на роликах та велосипеді. А ще застерегли – за жодних обставин не можна вибігати на дорогу та гратися біля проїзної частини.

Інспектори ДАІ допомогли учням зорієнтуватися у розмаїтті дорожніх знаків, розказали, що вони означають та про що попереджають.

Дітки щиро подякували правоохоронцям за їхню розповідь та пообіцяли бути обережними на вулиці, аби восени повернутися до школи тільки з хорошими враженнями!

Про це повідомили у прес-службі управління ДАІ у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ