У Львові проводять заходи з метою попередження ДТП за участю водіїв «маршруток»

У Львові проводять заходи з метою попередження ДТП за участю водіїв «маршруток»

24.05.14 16:37 0 721
З метою профілактики дорожньо–транспортних пригод та попередження порушень у сфері безпеки дорожнього руху, 22 травня працівники Державтоінспекції навідались до одного із найбільших перевізників міста Львова – ПАТ «Львівське АТП 14630».

«На нашому підприємстві працює понад 340 водіїв, а парк налічує більш ніж 200 автобусів», - розповідає Роман Дмишко, заступник голови правління з безпеки руху ПАТ «Львівське АТП 14630».

Працівники Державтоінспекції міста Львова провели вибірку щодо водіїв цього автопідприємства, які найчастіше притягувались до адміністративної відповідальності за порушення у сфері безпеки дорожнього руху та перевірили їхні знання Правил дорожнього руху України.

Окрім того, для перевізників провели лекцію «Безпека на пасажирському автомобільному транспорті: профілактика ДТП та стан аварійності». Правоохоронці розказали присутнім про основні ризики та причини автопригод у літній період, стан аварійності у місті.

Слід зазначити, що цьогоріч у Львові сталося 22 дорожньо–транспортні пригоди за участю пасажирського транспорту, внаслідок яких травмувалися 29 людей та одна – загинула. З вини водіїв-перевізників сталося 5 таких ДТП, в яких 1 людина загинула, ще 10 – отримали тілесні ушкодження.

Нагадуємо, що з 20 травня по 20 червня цього року тривають профілактичні заходи «Автобус – 2014», що проводяться з метою підвищення безпеки перевезень пасажирів на автомобільному транспортні.

Відділ Державтоінспекції Львова
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинська область: ...
Наступна новина: В Закарпатській області 1 ...

КОМЕНТАРІ