Працівники ДП «Міжнародний аеропорт «Львів» ім. Д.Галицького» вимагають скасувати призначення на посаду в.о. гендиректора Михайла Радечного

Працівники ДП «Міжнародний аеропорт «Львів» ім. Д.Галицького» вимагають скасувати призначення на посаду в.о. гендиректора Михайла Радечного

24.05.14 09:48 0 682
23 травня, голова Львівської облдержадміністрації Ірина Сех зустрілася з представниками Ради трудового колективу ДП «Міжнародний аеропорт «Львів» ім. Д.Галицького».

Під час зустрічі працівники аеропорту висловили своє обурення з приводу призначення на посаду в.о. Генерального директора аеропорту Михайла Радечного.

Вони поінформували керівника області, що 22 травня відбулося позачергове засідання Ради трудового колективу, на якому було висловлено недовіру п. Радечному. Однак, незважаючи на рішення працівників аеропорту, того ж дня був виданий Наказ першого заступника Міністра інфраструктури про призначення його на посаду в.о. гендиректора підприємства.

Представники ради трудового колективу аеропорту запропонували призначити на цю посаду Першого заступника Генерального директора Кунців Н.В. або заступника з питань експлуатації Зозуляка Р.С.

Заслухавши представників аеропорту, Ірина Сех зазначила, що згідно Закону України вона може лише погоджувати кандидата на посаду Генерального директора цього підприємства. Водночас голова Львівської ОДА доручила провести робочу нараду з представниками трудового колективу щодо вирішення цього проблемного питання.

Також Ірина Сех запевнила, що Львівська ОДА ініціюватиме звернення до Міністра інфраструктури України щодо врахування думки колективу підприємства при призначенні на посаду Генерального директора ДП «Міжнародний аеропорт «Львів» ім. Д.Галицького».

Цього ж дня заступник голови ОДА Володимир Харчук зустрівся з трудовим колективом аеропорту. За підсумками зустрічі, в.о. генерального директора Михайло Радечний взяв на себе зобов’язання погоджувати всі дії з профспілковим комітетом підприємства та Радою трудового колективу та не підписувати жодних документів, які б вплинули на господарську діяльність підприємства.

Нагадаємо, нещодавно Ірина Сех погодила звільнення Романа Гонтарєва з посади гендиректора ДП «Міжнародний аеропорт «Львів» ім. Д. Галицького».

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: З 26 травня у Луцьку ...
Наступна новина: 29-30.05 у м. Чернігів – ...

КОМЕНТАРІ