У Львівській області Ірина Сех обговорила план використання екологічних (зелених) коштів на ремонт об’єктів соціальної сфери

У Львівській області Ірина Сех обговорила план використання екологічних (зелених) коштів на ремонт об’єктів соціальної сфери

24.05.14 10:10 0 635
Львівська область візьме участь у реалізації проектів цільових екологічних (зелених) інвестицій та пропозицій. Голова Львівської обласної державної адміністрації Ірина Сех 23 травня, обговорила план відповідних заходів на зустрічі з головою Державного агентства екологічних інвестицій України Романом Марголичем та радником Міністра екології Олегом Мандрикою.

Відповідно до плану заходів, на вже передбачено 45,758 млн. грн. на 15 проектів у Сокальському, Старосамбірському, Турківському районах, а також м.Червоноград.

Наприклад:

- капітальний ремонт будівлі онкологічного відділення Червоноградської центральної міської лікарні;

- капітальний ремонт будівлі терапевтичного відділення Сокальської центральної районної лікарні;

- капітальний ремонт Стрілківської школи-інтернату (Старосамбірський район, с. Стрілки);

- капітальний ремонт Хирівської загальноосвітньої школи (Старосамбірський район, м.Хирів);

- капітальний ремонт приміщення Ільницького навчально-виховного комплексу (Турківський район, с. Ільник).

«Також ми обговорили питання і зараз готується Меморандум між Львівською ОДА, Державним агентством екологічних інвестицій та представниками Іспанії щодо фінансування заміни теплопунктів. На цей проект передбачено орієнтовно 70 млн.грн.», – повідомила голова Львівської облдержадміністрації Ірина Сех.

Окрім того, за її словами, райдержадміністрації у найкоротші терміни мають подати пропозиції щодо об’єктів соціальної сфери, які потребують теплосанації (заміни вікон, утеплення фасадів тощо). Можливе фінансування у межах 100 млн. грн.

Додамо, що екологічні (зелені) гроші Україна отримує через участь в «Кіотському протоколі» – міжнародній домовленості, ціллю якої є стабілізація, контроль та зменшення викидів парникових газів.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Луцьк: керівники міста та ...

КОМЕНТАРІ