Львівщина: пілотний проект з реалізації арештованого майна активно впроваджується на території чотирьох областей

Львівщина: пілотний проект з реалізації арештованого майна активно впроваджується на території чотирьох областей

24.05.14 13:08 0 690
З роботою Системи електронних торгів арештованим майном ознайомилось вже понад 90 тисяч користувачів мережі Інтернет. За інформацією ДП «Інформаційний центр», саме таку кількість відвідувань станом на 19 травня зафіксували лічильники Системи.

Кількість зареєстрованих на сайті учасників зросла до 559 осіб. З них 320 вже подали заявки на участь у торгах, а 20 учасників уже зробили 5% внески, як того вимагає порядок проведення он-лайн аукціонів. Станом на 19 травня у базу системи внесено 232 лоти. Кількість лотів постійно зростає.

Нагадаємо, що кожен учасник Системи електронних торгів може на власні очі побачити бажаний лот. Для цього слід звернутись за телефоном call-центру ДП «Інформ’юсту»: 0 (800) 505 003.

Примітно, що вже 127 зареєстрованих учасників висловили бажання ознайомитися з конкретними лотами і залишили операторам call-центру відповідні заявки.

Веб-сайт Системи електронних торгів арештованим майном розміщений за посиланням: http://torgi.minjust.gov.ua/. Пілотний проект впроваджується у чотирьох регіонах: Львівській, Вінницькій, Дніпропетровській областях та місті Києві.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Росії порушують справи ...
Наступна новина: З ініціативи свободівця ...

КОМЕНТАРІ