У Львівській області постраждалим внаслідок дощового паводку виплатять матеріальну допомогу

У Львівській області постраждалим внаслідок дощового паводку виплатять матеріальну допомогу

24.05.14 09:26 0 637
Голова Львівської облдержадміністрації Ірина Сех доручила виділити з резервного фонду обласного бюджету кошти в сумі 618 тис. грн. для виплати матеріальної допомоги мешканцям населених пунктів Львівської області, постраждалих внаслідок паводку 15-18 травня 2014 року на річках басейну Дністра.

Йдеться про домогосподарства, де житловий будинок або квартира у багатоквартирному житловому будинку згідно з актами комісійного обстеження були затоплені паводковими водами (рівень води піднявся вище підлоги).

«Для ліквідації наслідків негоди потрібні значні кошти й це питання не одного дня. ми виділяємо кошти для допомоги мешканцям постраждалих населених пунктів Дрогобицького, Самбірського, Старосамбірського районів, міст Дрогобича та Самбора. Ці кошти допоможуть частково відшкодувати завдані стихією збитки», – повідомила Ірина Сех.

Нагадаємо, що від негоди постраждали 115 населених пунктів на території 10 районів і 3 міст обласного значення. Зокрема, було знеструмлено 82 та порушено газопостачання 30 населених пунктів, затоплено 751 житловий будинок, підтоплено 3 160 помешкань та 9 350 присадибних ділянок. Підмито земляне полотно та дорожнє покриття на 62 ділянках автомобільних доріг загального значення протяжністю 15 043 м, пошкоджено 41 автомобільний міст та зруйновано 1 залізобетонний міст.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ