У Львівській області відбулись обласні змагання з пожежно-прикладного спорту серед юнаків

У Львівській області відбулись обласні змагання з пожежно-прикладного спорту серед юнаків

24.05.14 14:29 0 688
Днями на спортивно-тренувальній базі Головного управління ДСНС України у Львівській області відбулись обласні змагання з пожежно-прикладного спорту серед юніорів. У традиційному щорічному спортивному дійстві взяли участь понад 180 юнаків з 31 команди.

Розпочались змагання виступом заступника начальника Головного управління ДСНС України у Львівській області із реагування на надзвичайні ситуації Валерія Глобенка, який побажав усім успішних стартів та наголосив, що в сучасному світі для молоді є вкрай важливим здобуття практичних навичок поведінки за умов виникнення різноманітних надзвичайних ситуацій.

Юні вогнеборці змагалися у чотирьох видах. Усі вони вимагали від учасників не тільки хорошої фізичної підготовки, а й злагодженості дій у команді. Лише завдяки останній можна сподіватися на перемогу. Вміння діяти разом, як одне ціле, є надзвичайно важкою справою, адже тут усе залежить від командного духу.

Подолання стометрової смуги перешкод, підйом штурмовою драбиною у вікно третього поверху навчальної вежі, пожежна естафета та бойове розгортання від пожежного авто – саме ці завдання доводилося виконувати учасникам змагань. Здолати безліч перешкод, за допомогою ручної драбини піднятися у вікно третього поверху, загасити вогонь, швидко подати воду на гасіння умовної пожежі - часом це виконувалось юнаками із спритністю, якій можуть позаздрити і професійні вогнеборці!

За результатами змагань з усіх чотирьох видів, перше загальнокомандне місце обласної першості посіла команда юних вогнеборців з Борислава. З мінімальною різницею у декілька балів друге та третє місце розділили команди Жовківського та Личаківського районів. Усі учасники команд-переможців отримали медалі та цінні подарунки від організаторів спортивного дійства. Також персональні призи отримали і ті юні спортсмени, що були кращими у індивідуальному заліку кожного виду змагань та наймолодший спортсмен.

Валерій Глобенко звернувся із заключним словом до спортсменів та відзначив високий рівень підготовки школярів до цих змагань: «Варто відзначити, що у порівнянні з минулими роками значно підвищився рівень підготовки команд, покращились як індивідуальні, так і командні результати за окремими видами. А це свідчить не тільки про гарну фізичну форму юнаків, а і про кропітку щоденну роботу наставників і тренерів, про зацікавленість, яку викликає пожежно-прикладних спорт у молоді. І шнім школярам, а завтра – випускникам, я хочу зазначити: державна служба з надзвичайних ситуацій завжди радо вітатиме у своїх лавах загартованих, мужніх, сильних та спритних молодих рятувальників!»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопільська область: ...
Наступна новина: Нігерія: ООН внесла ...

КОМЕНТАРІ