У Львівській області сокальські свободівці нагородили переможців турніру пам'яті Небесної сотні

У Львівській області сокальські свободівці нагородили переможців турніру пам'яті Небесної сотні

24.05.14 12:00 0 640
18 травня 2014 року в День пам'яті жертв політичних репресій за підтримки Сокальської районної організації ВО "Свобода" та МГО "Сокіл" в місті Угнів Сокальського району відбувся футбольний турнір пам'яті героїв Небесної сотні. Участь у змаганнях взяли вісім юнацьких команд.

Перемогу здобули молоді футболісті команди "Арсенал" з міста Угнів. Другу сходинку посіли вихованці ДФК "Старт" м.Белз. Бронзовим призером стали гравці ДЮФК "Хлівчани".

На футбольному турнірі були присутні свободівці на чолі з головою Сокальської РО ВО "Свобода" Тарасом Стародубом, який опісля змагань нагородив переможців кубками, грамотами та медалями. У своєму виступі націоналіст побажав юним гравцям здоров'я та успіхів у досягненні мети. "Всеукраїнське об'єднання "Свобода" постійно організовує та підтримує такі змагання, оскільки таким чином ми даємо альтернативу алкоголю та бездіяльності. Зараз, як ніколи, молодь має кувати в собі сили, наснагу, витривалість, щоб жити та творити для України", - зазначив Тарас Стародуб.

"Цей футбольний турнір став доброю нагодою зацікавити молодь, пропагуючи здоровий спосіб життя. Ми прагнемо дати українській молоді можливість реалізувати себе та спонукати до активного, здорового відпочинку", - підсумував голова Сокальської районної організації "Сокіл" Богдан Федун.

Після церемонії нагородження учасники змагань разом з глядачами хвилиною мовчання вшанували героїв Небесної сотні.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинь: «Варта порядку» ...
Наступна новина: Рабин Джек Бемпорад: Путін ...

КОМЕНТАРІ