Участь у кредитному проекті Всесвітнього банку з технічного переоснащення для Чернігівводоканалу має продовження

Участь у кредитному проекті Всесвітнього банку з технічного переоснащення для Чернігівводоканалу має продовження

24.05.14 14:33 0 714
Минулого року КП «Чернігівводоканал» виграв гранд шведської компанії «Сіда». Компанія вкладає більше 300 тисяч доларів у супровід консалтингових програм на розробку Стратегічного плану міста і саме по перспективі «Водоканалу». На представниками компанії йде реалізація проекту «Корпоративний розвиток і розбудова спроможності підприємств водопровідно-каналізаційного господарства», в якому беруть участь найпотужніші підприємства водопостачальної галузі України.

Протягом двох днів 21 та 22 травня чотири експерти компанії проводили навчання та тренінги з керівниками служб та працівниками «Чернігівводоканал».

Юнона Віденіна - експерт з інституційних питань зауважила, що саме КП «Чернігівводоканал» є одним з лідерів серед водопостачальних компаній України. Наш проект спрямований на стратегічний розвиток підприємства, економічне зміцнення підприємства і його корпоративної структури, а саме: управління основними фондами, фінансовий менеджмент, інформаційні системи управління, питання роботи з клієнтами.

За словами Олександра Шкіня, директора КП «Чернігівводоканал», саме підготовка персоналу за європейськими стандартами на є пріоритетним напрямком на підприємстві. Поряд з технічним переоснащенням підприємства необхідно перейняти досвід міжнародного суспільства саме у сучасній підготовці кадрів аби вийти на вищий рівень. Також очільник підприємства зауважив, що за допомогою шведської компанії «Сіда» буде розроблено стратегічний план КП «Чернігівводоканал» на базі існуючих інвестиційних проектів підприємства, який буде презентовано громаді міста у липні місяці.

За інформацією КП «Чернігівводоканал»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Нігерія: ООН внесла ...
Наступна новина: Депутати ініціюють ...

КОМЕНТАРІ