Житомирщина: бердичівські рятувальники визнані кращими серед команд професійних пожежних постів за результатами Чемпіонату області з пожежно-прикладного спорту

Житомирщина: бердичівські рятувальники визнані кращими серед команд професійних пожежних постів за результатами Чемпіонату області з пожежно-прикладного спорту

24.05.14 10:24 0 678
23 травня відбувся заключний етап Чемпіонату Житомирської області з пожежно-прикладного спорту, присвячений пам’яті Володимира Герговського.

У змаганні брали участь 20 команд другої групи, серед яких 7 Державних пожежно-рятувальних частин та 13 професійних пожежних постів.

У загальному підсумку друге та третє місця посіли відповідно 37-й професійний пожежний пост міста Коростень та 24-та Державна пожежно-рятувальна частина смт Любар. Першість у командному заліку посіла команда 39-го професійного пожежного посту міста Бердичів.

Учасники Чемпіонату проявляли вправність у подоланні 100-метрової смуги з перешкодами, підйомі по висувній драбині на навчальну башту, пожежній естафеті та бойовому розгортанні від пожежного автомобіля.

У особистому заліку з подолання 100-метрової смуги з перешкодами призові місця здобули спорстмени 37-го професійного пожежного посту міста Коростень, 24-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Любар та 29-го професійного пожежного посту смт Довбиш Баранівського району.

Найкращі результати у змаганнях з підйому по висувній драбині показали співробітники 30-го професійного пожежного посту смт Чоповичі Малинського району, 24-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Любар та 6-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Брусилів.

У пожежній естафеті найвправнішими виявилися представники 28-го професійного пожежного посту смт Іршанськ, другий результат показав 37-й професійний пожежний пост міста Коростень та на третьому місці 24-а Державна пожежно-рятувальна частина смт Любар.

А от призові місця у бойовому розгортанні від пожежного автомобіля розподілилися наступним чином: перше місце – 39-й професійний пожежний пост міста Бердичів, друге – 34-й професійний пожежний пост смт Іванопіль Чуднівського району, третє – 29-й професійний пожежний пост смт Довбиш Баранівського району.

На церемонії нагородження було також окремо відзначено співробітника 39-го професійного пожежного посту міста Бердичів Василя Струтовського. Цьогоріч він виявився найстаршим учасником Чемпіонату області з пожежно-прикладного спорту пам'яті Володимира Герговського.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Анджеліна Джолі не проти ...
Наступна новина: Чернівці: Профілактика ...

КОМЕНТАРІ