Державтоінспекція Рівненщини провела нараду з перевізниками в рамках проведення комплексу профілактичних заходів „Автобус – 2014”

Державтоінспекція Рівненщини провела нараду з перевізниками в рамках проведення комплексу профілактичних заходів „Автобус – 2014”

24.05.14 11:10 0 654
21 травня в стінах відділу Державтоінспекції Рівненщини за ініціативою керівництва ВДАІ УМВС була проведена спільна робоча нарада, за участю представників управління Укртрансінспекції, управління транспорту і зв’язку в м. Рівне та Рівненській області та пасажироперевізників.

Головним завданням даного заходу було обговорення всіма присутніми питань профілактики аварійності на пасажирському транспорті та дотримання суб’єктами господарювання вимог нормативно-правових актів, які регламентують питання безпеки перевезення пасажирів, в тому числі і під час проведення комплексу профілактичних заходів на пасажирському автотранспорті „Автобус – 2014”.

Першим до присутніх звернувся начальник ВДАІ УМВС України в Рівненській області Олександр Семенюк, який у своєму вступному слові розповів про причини, мету та ціль проведення на території Рівненської області профілактичних заходів на пасажирському автотранспорті «Автобус-2014». Звернув увагу на дотримання вимог нормативно-правових актів, які регламентують питання безпеки перевезення пасажирів під час здійснення регулярних та нерегулярних перевезень. Також розповів присутнім про ріст аварійності за участі пасажирського транспорту та проведені заходи, які вживаються працівниками ДАІ з метою профілактики та недопущення ДТП.

На нараді обговорювалися питання щодо дотримання ліцензійних умов під час надання послуг з перевезення пасажирів автомобільним транспортом, а також дотримання законодавства під час здійснення регулярних та нерегулярних перевезень пасажирів.

Свої зауваження та пропозиції щодо забезпечення безпечного здійснення пасажирських перевезень висловлювали також всі бажаючі. На завершення наради Олександр Семенюк подякував всім присутнім за участь, висловив сподівання, що спільно проведена робота дасть позитивні результати щодо безпечного перевезення пасажирів та нагадав, що життя та здоров’я громадян залежать від кожного з нас.

Про це повідомили у прес-службі ВДАІ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: У Львові незрячі на ...

КОМЕНТАРІ