У Рівненській області в місцевому будинку культури відбулася прем’єра дитячої вистави, яку спільно підготували працівники лялькового театру і рятувальники

У Рівненській області в місцевому будинку культури відбулася прем’єра дитячої вистави, яку спільно підготували працівники лялькового театру і рятувальники

24.05.14 12:42 0 723
22 травня в смт. Володимирець в приміщенні районного будинку культури для дітвори було продемонстровано виставу під назвою «Прогулянку в чарівному лісі», яку спільно підготувати працівники Рівненського академічного обласного театру ляльок та співробітники Головного управління ДСНС.

Перед виставою до дітей звернулися працівники Володимирецького районного сектору, котрі побажали дітям приємного перегляду вистави та нагадали про дотримання основних правил безпеки під час літніх канікул.

Рятувальники і театрали підійшли творчо до задуманого проекту. Вистава виявилася надзвичайно цікавою та з насиченим сюжетом про хлопчика Андрійка та дівчинку Соню, котрі опинились в чарівному лісі, де з ними постійно траплялись якісь різноманітні пригоди: то пожежа, то мороз, то тонкий лід на катку, то вони натрапили на дикого звіра, а врешті-решт взагалі загубились. Однак завдяки знанням дівчинки Соні, якій батько-рятувальник завжди розповідав, що треба робити в таких випадках, діти впорались з усіма труднощами і змогли неушкодженими повернутися додому.

Діти із задоволенням дивилися виставу і так захопились переглядом, що навіть не помічали, як підказували казковим персонажам, що потрібно робити в тій чи іншій надзвичайній ситуації.

Як зазначив перший заступник начальника Головного управління ДСНС у Рівненській області полковник служби цивільного захисту Сергій Крук: – «Така співпраця рятувальників, працівників культури та освітян дає можливість сформувати у дітей навички правильного порядку дій на випадок різних надзвичайних пригод».

То ж будемо сподіватись, що вистава залишиться в пам’яті дітей і принесе їм користь під час літніх канікул.

Володимирецький РС ГУ ДСНС

України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Чернівцях пройде ...

КОМЕНТАРІ