Тернопільська область: виникло 4 пожежі

Тернопільська область: виникло 4 пожежі

24.05.14 11:22 0 654
22 травня о 08:25 у селі Малашівці Зборівського району виникла пожежа на сміттєзвалищі. Вогнем знищено сміття на площі 400 м.кв. Пожежу ліквідовано черговим караулом 1-ї державної пожежно-рятувальної частини. Причина виникнення пожежі та збитки встановлюються.

22 травня о 19:10 надійшло повідомлення про пожежу, що виникла в житловому будинку у селі Вербів Підгаєцького району. Вогнем пошкоджено килим на площі 1 м.кв. До займання призвело необережне поводження з вогнем дочки власниці помешкання. Сума завданих збитків становить близько 100 гривень. Пожежу ліквідовано населенням до прибуття пожежно-рятувального підрозділу.

23 травня о 00:15 у селі Гаї Шевченківські виникла пожежа в господарській будівлі. Вогнем знищено покрівлю на площі 50 м.кв. До ліквідації пожежі залучались чергові караули 3-ї та 1-ї державних пожежно-рятувальних частин. Під час гасіння врятовано одну будівлю. Причина виникнення пожежі та збитки встановлюються.

23 травня о 04:37 у селі Жолоби Шумського району виникла пожежа в житловому будинку. Вогнем знищено ліжко та речі домашнього вжитку, завдано матеріальних збитків на суму близько 8 тисяч гривень. Пожежу ліквідовано черговим караулом 17-ї державної пожежно-рятувальної частини, врятовано 2 будівлі, всього матеріальних цінностей орієнтовно на суму 60 тисяч гривень. Причина загорання встановлюється.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ