На Тернопіллі міндоходів посилює заходи щодо боротьби з корупцією

На Тернопіллі міндоходів посилює заходи щодо боротьби з корупцією

24.05.14 08:38 0 690
У рамках боротьби з проявами корупції в органах Міндоходів, співробітники відділу внутрішньої безпеки Головного управління Міндоходів у Тернопільській області у взаємодії з спецпідрозділом Управління Служби безпеки України у Тернопільській області, 20 травня цього року затримано ревізора-інспектора Чортківської ОДПІ, який отримав від суб’єкта господарювання Чортківського району 20 тис. грн неправомірної вигоди за сприяння у зменшенні суми донарахувань по акту документальної перевірки. Досудове слідство проводить прокуратура Тернопільської області.

Нагадуємо, що у разі протиправних дій з боку працівників Міндоходів, платники можуть звертатися на телефон довіри, який працює щоденно в цілодобовому режимі за номером 23-63-92, а також за номером телефону 43-46-38, або особисто звертатися у відділ внутрішньої безпеки, за адресою м. Тернопіль, вул. Білецька, 1, каб 705-707.

Крім цього, для звернень громадян діє сервіс «Пульс» – пряма телефонна лінія за номером телефону 044-284-00-07. Громадяни мають змогу не лише подати звернення у телефонному режимі, але й отримати результат про вжиті заходи та проведену перевірку.

У січні-квітні цього року на сервіс Міністерства доходів і зборів України «Пульс» від платників Тернопільщини надійшло 11 звернень, усі вони оперативно розглянуті та вирішені у встановлений законом термін.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львові для малят ...

КОМЕНТАРІ