Батальйон "Тернопіль" отримав спецспорядження

Батальйон "Тернопіль" отримав спецспорядження

24.05.14 08:09 0 801
Форму, взуття, бронежилети та інше спецспорядження, закуплене спонсором, передали новоутвореному батальйону особливого призначення "Тернопіль". Цей підрозділ створений при управлінні міністерства внутрішніх справ в Тернопільській області відповідно до наказу міністра від 16 квітня 2014 року.

"Основне завдання батальйону, - каже начальник обласного управління МВС Василь Облещук, - це забезпечення правопорядку на теренах нашої області. Проте, у випадку ускладнення ситуації та при необхідності, хлопці готові виїжджати у інші регіони держави і боронити її".

Головний міліціонер краю стверджує, що кожен, хто подав заявку на вступ до батальйону, пройшов спецперевірку. Основні вимоги - вік до сорока років, відсутність кримінальної відповідальності, патріотизм, готовність боронити нашу державу та відмінна фізична підготовка. Приймають до спецформування і юнаків, які не проходили строкову військову службу.

Мінімальна зарплата у батальйоні - 4200. На уже зголосилося боронити нашу область та державу 40 мешканців краю. Проте, кількість бажаючих з кожним днем зростає.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Івано-Франківщині ...

КОМЕНТАРІ