Олег Тягнибок: "25 травня голосуймо за власні переконання!"

Олег Тягнибок: "25 травня голосуймо за власні переконання!"

24.05.14 18:38 0 771
25 травня ми не просто обиратимемо Президента України за прізвищем, не одне з яскравих облич, не того, не президентські амбіції – обиратимемо напрям розвитку країни, ідеологію, програму необхідних змін. Тому, обираючи серцем і розумом, треба голосувати за власні переконання, за власне бачення майбутнього України, за кандидата, програма та вчинки якого відповідають цим переконанням – тільки тоді голос кожного українця дійсно матиме вагу. Тоді хто б не переміг на виборах – він буде змушений брати до уваги думку кожного окремого громадянина. Про це 23 травня 2014 року, перебуваючи на Тернопіллі, під час зустрічі з громадою Чорткова заявив кандидат на пост Президента України від ВО "Свобода" Олег Тягнибок.

За словами лідера націоналістів, українці вже достатньо досвідчені, аби не піддаватися на маніпулятивну агітацію, яка подає обрання Президента вже в першому турі як панацею від усіх проблем.

"Українців уже не раз переконували голосували за "найбільш рейтингового", "єдиного прохідного" або за "менше зло", проте це ніколи не давало доброго результату для країни. Ідеологію українського націоналізму, конкретну програму побудови сильної Української держави на засадах соціяльної і національної справедливості, яку пропонує "Свобода", підтримують мільйони українців. Тому посилення наших позицій ще більше зобов'яже майбутнього Президента, хто б ним не став, брати до уваги думку української громади.

Жоден відданий за програму "Свободи" голос не буде марним. Це є цеглинка в мур на захист українців, це капля до потужного потоку, що змиє корупцію і несправедливість на шляху побудови сильної Української держави, а перемога кандидата-націоналіста гарантує реалізацію справедливих вимог усього українського суспільства. Тому гуртуймося і плекаймо українську силу, аби цей потік щораз наводнювався й міцнів!" – заявив лідер "Свободи".

Олег Тягнибок підкреслив символізм того, що ці вибори відбуваються у День Героїв – у свято, яке встановили українські націоналісті в буремні роки Другої світової війни на вшанування пам'яти усіх, хто віддав життя за Україну. "І ми, беручи в руки виборчий б'юлетень, повинні пам'ятати Симона Петлюру, Євгена Коновальця, Степана Бандеру – усіх, хто загинув від рук російських убивць, пам'ятати героїв Української Народної Республіки і Української Повстанської Армії, пам'ятати героїв Небесної сотні, які своїм життям дали нам шнє право вільного вибору.

Нині, як і під час Революції гідності, доля країни залежить від усіх українців, а не тільки політиків. Тому будьмо твердими та впевненими у власних переконаннях і свідомо обираймо того, хто здатний докорінно змінити державу й розбудувати справжню українську Україну!" – закликав Олег Тягнибок.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Тернопіллі ...

КОМЕНТАРІ