Олег Тягнибок: "Аби перемогти терористів на Донбасі, необхідно очистити владу від зрадників"

Олег Тягнибок: "Аби перемогти терористів на Донбасі, необхідно очистити владу від зрадників"

24.05.14 12:49 0 715
"Останні втрати українських військових на Донбасі є прямим наслідком непрофесійності та зради серед політичного та військового керівництва держави. Смерть наших солдатів – на совісті політиків і генералів, які не здатні організувати адекватну військову відсіч агресору. Замість проведення ефективної антитерористичної операції влада покладає сподівання на капітулянтські меморандуми з пособниками терористів". Про це 23 травня 2014 року заявив лідер Всеукраїнського об'єднання "Свобода", кандидат на пост Президента України Олег Тягнибок, спілкуючись на Тернопільщині з громадою Чорткова.

Лідер "Свободи" висловив переконання, що причинами загибелі та поранень наших солдатів під Волновахою та загалом на сході країни стали відсутність професійного командування, дії зрадників та саботажників на користь агресора, брак елементарного бойового спорядження у наших військових.

"Нашим військовим бракує елементарного – бронежилетів, біноклів та тепловізорів. І це при тому, що звичайні українці уже давно зібрали понад 120 мільйонів гривень на забезпечення армії, парламент також спрямував додаткові кошти на військо. Чому ці кошти не спрямовано на першочергові потреби солдатів – має стати предметом розслідування. Вимагаємо також притягнути до відповідальності усіх командирів-керівників АТО і силових структур, злочинні дії або бездіяльність яких призвела до загибелі наших бійців", – зазначив Олег Тягнибок.

Свободівець упевнений, що зараз треба провесті заміну керівництва АТО на фахівців, які спроможні ліквідувати терористів: "Для того, аби зупинити путінську агресію на Донбасі, перш за все треба усунути пособників агресора із силових структур, очистити парламент від зрадників, а владу – від корупціонерів. "Свобода" наполягає на проведенні люстрації, на докорінному очищенні влади та силових структур від агентів Кремля, колишніх прислужників режиму Януковича та усіх, хто діє в антиконституційний спосіб. Вимагаємо заборони КПУ та Партію регіонів як антидержавних організацій, які сприяли сепаратистському заколоту та діям терористів на Донбасі. Вочевидь, необхідно провесті дострокові парламентські вибори, бо чинний склад парламенту, як показали останні три місяці, не спроможний діяти в інтересах України і лише посилює загрозу контрреволюції з боку старого режиму".

"Для того, щоби перемогти агресора, новим президентом треба обрати того, хто ніколи не піде на ганебні домовленості з Путіним та його пособниками, а буде безкомпромісно захищати незалежність і територіяльну цілісність нашої держави. Україні потрібен президент, для якого національні інтереси та вимоги Революції гідності завжди будуть вищими від особистого збагачення та утримання при владі", – резюмував Олег Тягнибок.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівщина отримала ...
Наступна новина: Луцьк: «Нас єднають думи ...

КОМЕНТАРІ