Голова Тернопільської "Студентської Свободи" Ігор Костюк зустрівся зі студентами Галицького коледжу

Голова Тернопільської "Студентської Свободи" Ігор Костюк зустрівся зі студентами Галицького коледжу

24.05.14 12:20 0 821
20 травня 2014 року голова Тернопільської міської організації "Студентська Свобода" Ігор Костюк провів зустріч із студентами Галицького коледжу імені В'ячеслава Чорновола. Свободівець, який також навчався в Галицькому коледжі, обговорив зі студентами майбутні президентські вибори та наголосив на важливості саме особистого вибору кандидата на пост президента.

"Не варто довіряти рейтингам, адже більшість політичних сил, залежно від своїх фінансових можливостей мають можливість замовляти рейтинги, маніпулюючи суспільною думкою. Соціологічні рейтинги президентських виборів є надзвичайно "надутими", і це дуже легко перевірити. Варто лише проаналізувати, хто є власником більшості українських телеканалів.

Ми не повинні дозволяти комусь нав'язувати нам чужу думку. Кожен з нас здатен і повинен обирати самостійно. Голосувати потрібно не за рейтинги, а за людину, яка не на словах, зможе навесті лад в цій країні та спрямувати її на шлях розвитку та процвітання", – зазначив голова Тернопільської міської "Студентської Свободи" Ігор Костюк.

Також націоналіст закликав усіх активних та небайдужих до долі власної держави студентів приєднуватися до Тернопільської молодіжної громадської організації "Студентська Свобода":

"Студенти через навчання не можуть вступити до армії та захистити Україну зброєю, проте кожен з вас може зробити це на рівні громадськості. "Студентська Свобода" – це саме та організація, де студенти можуть себе реалізувати та власними силами зробити щось корисне для нашої держави. Ми не маємо зупинятися на досягнутому, адже революція ще не завершилась. Саме від молоді залежить, якою буде наша країна в майбутньому, тому ми повинні докладати усіх зусиль, щоб наші проєкти та ідеї втілювалися в реальне життя, а не існували в рамках соціяльних мереж", – повідомив свободівець.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Загиблі житомирські ...

КОМЕНТАРІ