У Тернополі "Студентська Свобода" встановила гімнастичний турнік та відкрила літній сезон 2014 по Street Workout

У Тернополі "Студентська Свобода" встановила гімнастичний турнік та відкрила літній сезон 2014 по Street Workout

24.05.14 16:33 0 734
18 травня 2014 року в парку Топільче на майданчику "Осередку здорового дозвілля", відбулося урочисте відкриття гімнастичного турніка та відкриття літнього сезону 2014 по Street Workout. Усі витрати та клопотання щодо встановлення турніка та організації цього заходу взяла на себе Тернопільська молодіжна громадська організація "Студентська Свобода", яка вже не один рік опікується цим видом спорту на Тернопільщині. Перед початком заходу усі присутні вшанували пам'ять жертв політичних репресій хвилиною мовчання.

"Ми не можемо не згадати про День вшанування пам'яти жертв політичних репресій, адже дуже багато людей поклали своє життя за свої політичні погляди та ідеї, щоб майбутні покоління українців жили у вільній та незалежній державі. Ми не маємо права знехтувати цією жертвою, тому повинні відкрито висловлювати свою позицію щодо шньої політичної ситуації в нашій країні та робити усе можливе для її покращення", – зазначив очільник Тернопільської міської "Студентської Свободи" Ігор Костюк.

Заступник очільника Тернопільської міської "Студентської Свободи" по спортивному вихованню Іван Твердун наголосив, що в Тернополі "гімнастичних турніків" у вільному доступі майже немає, тому шня подія є надзвичайно важливою для нашого міста. Цей турнік дасть змогу як любителям, так і професіоналам покращувати свої спортивні здібності та досягати бажаних результатів.

Окрім показових виступів від професіоналів, усі охочі могли випробувати власні сили на змаганнях у трьох категоріях: виходи силою, підтягування, віджимання на брусах. Вікових обмежень не було, тому участь у змаганнях брали навіть молодші школярі.

"Майбутнє за молоддю, тому саме від молоді залежить якою буде наша країна в майбутньому. Цей вид спорту не потребує особливих матеріяльних витрат. Єдине, що потрібно – це натхнення, сила духу та вільний час. Це перший гімнастичний турнік, який встановлений нашою організацією, проте ми і надалі будемо продовжувати встановлювати подібні спортивні снаряди, щоб наша молодь мала де проводити своє дозвілля", – наголосив голова Тернопільської обласної "Студентської Свободи" Ростислав Мороз.

Наприкінці свята учасників змагань було нагороджено спеціяльними призами та нагородами від спонсорів.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 39 сотня самооборони ...
Наступна новина: Волинська область: ...

КОМЕНТАРІ