На Волині у трьох автопригодах травмовано четверо осіб

На Волині у трьох автопригодах травмовано четверо осіб

24.05.14 08:12 0 655
У результаті ДТП у лікарні опинилися два водії, велосипедист і неповнолітній пішохід.

Учора близько 12-ї години дня на перехресті вулиць у місті Рожище зареєстровано автопригоду. 59-річний водій, керуючи автомобілем «Шкода Октавія», не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням, внаслідок чого скоїв наїзд на 42-річного велосипедиста, який прямував попереду у попутному напрямку. Внаслідок автопригоди останній отримав тілесні ушкодження, після надання медичної допомоги його відпущений додому.

Окрім цього, в обласному центрі по вул. Кравчука зареєстровано автопригоду за участю неповнолітнього пішохода. Близько 17-ї години вечора, 7-річний хлопчик, перетинаючи проїзну частину дороги, в дворі будинку раптово вибіг з-за припаркованого автомобіля та зіштовхнувся з автомобіля «Шкода Фабія» під керуванням 39-річного чоловіка. У результаті ДТП дитина отримала тілесні ушкодження та після огляду відпустили додому.

Того ж дня, о 19-й годині вечора на вул. Підгаєцька – Рівненська, що в м. Луцьку, 41-річний водій, керуючи автомобілем «Субару Імпреза», виконуючи поворот ліворуч, не надала дорогу автомобілю «ВАЗ 21099», під керуванням 65-річного лучанина, що рухався в зустрічному напрямку. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди обидва водії отримали тілесні ушкодження, після огляду лікарями відпущені до дому.

УДАІ УМВС України у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Івано-Франківщині ...
Наступна новина: Львівщина: ...

КОМЕНТАРІ