На Хмельниччині визначили найкращих молодих малярів держави

На Хмельниччині визначили найкращих молодих малярів держави

26.05.14 09:03 0 701
У Кам’янці- Подільському відбувся ІІІ етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів професійно-технічних навчальних закладів з професії «Маляр». Впродовж трьох днів учасники з 22 областей України демонстрували свою майстерність, творчість та винахідливість під час виконання завдань. Привітати переможців приїхав голова облдержадміністрації Леонід Прус.

У своїй вітальній промові він, зокрема, зазначив, що Державний навчальний заклад «Подільський центр професійно-технічної освіти» є одним із провідних професійно-технічних навчальних закладів будівельного профілю не тільки в області, а й в державі. Тому не дивно, що місцем проведення професійного конкурсу тих, хто ось-ось поповнить армію будівельників, обрано Хмельниччину.

«Конкурс проводився з метою підтримки, розвитку обдарованих учнів, реалізації їх здібностей, стимулювання творчого самовдосконалення учнівської молоді, виховання в них творчого ставлення до обраної професії. Переконаний, що учасники конкурсу довели, що вони спроможні скласти конкуренцію виробничникам, що професійно-технічна освіта готує достойні кадри. Всім учасникам і переможцям, за роботою яких спостерігало впродовж усіх днів високопрофесійне журі, бажаю подальших успіхів та професійного самовдосконалення відповідно до вимог сучасності», - сказав Леонід Прус. Він вручив учасникам подяки обласної державної адміністрації та подарунки.

З вітальним словом до учасників конкурсу звернувся також міський голова Михайло Сімашкевич. Побажали учасникам реалізації всього задуманого, миру та добробуту директор Подільського центру професійно-технічної освіти Михайло Рущак та голова журі Микола Ткач.

За результатами змагань журі визначило переможців. Перше місце посів Роман Богомолов (Подільський центр професійно-технічної освіти), друге місце здобула Ірина Дрожжина (Західно-Донбаський професійний ліцей), третє –Анатолій Мегеден (Чернівецький професійний будівельний ліцей), четверте – в Юрія Бевза (Київське вище професійне училище будівництва і дизайну), п’яту сходинку посів Вадим Аврамішин, а шосту – Погребний Олексій (Центр професійно-технічної освіти №1 м. Вінниці).

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Свободівці у війні за ...
Наступна новина: Тимошенко визнала вибори ...

КОМЕНТАРІ