Леонід Прус: Батальйон територіальної оборони готовий до виконання бойових завдань

Леонід Прус: Батальйон територіальної оборони готовий до виконання бойових завдань

26.05.14 12:13 0 799
На цьому голова облдержадміністрації, начальник штабу зони територіальної оборони Леонід Прус наголосив у ході відвідин батальйону, що формується і дислокується на базі військової частини Хмельницького гарнізону.

Батальйон територіальної оборони формується у зв’зку із введенням плану територіальної оборони та з метою виконання спільної директиви Міністерства оборони України та Головного штабу Збройних Сил України. Формується він на добровільній основі патріотично налаштованими громадянами Хмельницької області. На тут проходять службу 333 особи, з них 40 офіцерів. Усі вони готові будь-якої хвилини виконувати бойові завдання. Серед основних – забезпечення умов надійного функціонуванн органів державної влади; охорона та оборона важливих об’єктів та комунікацій; боротьба з диверсійно-розвідувальними силами та іншими незаконно озброєними формуваннями; підтримання правового режиму воєнного стану.

„Батальйон сформований практично за тиждень. Усі солдати і офіцери є добровольцями. Важаю, що ці люди є прикладом високого патріотизму, почуття гідності, самовідданості. Думаю, що багато наших військовослужбовців повинні на них рівнятися”, - підкреслив Леонід Прус. Матеріальними засобами, зброєю та набоями батальйон забезпечений на 100%.

Голова адміністрації ознайомився з умовами, які створені для належного проходження служби, оглянув казарми, столову.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Велелюдний марш у ...
Наступна новина: У Брюсселі внаслідок ...

КОМЕНТАРІ