Організатор заходу: виконавчий комітет Самбірської міської ради за участю працівників департаменту економічного розвитку, торгівлі та промисловості Львівської облдержадміністрації.
Конкурс проходив у двох номінаціях: «Кращий кухар-2014» та «Кращий кондитер – 2014». У заході взяло участь 8 підприємств ресторанного господарства міста Самбора .
Кращі кухарі та кондитери змагалися між собою, презентуючи на конкурсних столах розмаїття вишуканих страв та ділились рецептами їх приготування.
З вітальним словом до учасників звернулись перший заступник міського голови – голова журі конкурсу Іван Лопушанський та начальник відділу економіки сфери послуг, громадського харчування, соціальної інфраструктури та виставкової діяльності департаменту економічного розвитку, торгівлі та промисловості Львівської облдержадміністрації Віра Дупелич.
В процесі оцінювання конкурсантів враховувались складність та правильність професійного приготування страв, легкість засвоювання їжі, демонстрація учасниками дегустаційного зразка.
Кухарі представили на розсуд журі та глядачів страви української та європейської кухні: «Бограч», порося запечене, книдлі з грибами, карківка з запеченими яблуками, свинина запечена в гарбузі, баранина по-домашньому, лосось під ікорним соусом, форель запечена зі шпинатом та кедровими горішками.
У номінації «Кращий кухар-2014» почесне І місце розділили кафе «Смерекова хата» та клуб-ресторан «Ейва», ІІ місце здобуло кафе «Романтик» , ІІІ дісталося кафе «Родинне».
У номінації «Кращий кондитер 2014» перемогу здобуло кафе «Манго», ІІ місце – ВП «Самбірський хлібокомбінат».
Учасників міського фестивалю-конкурсу кулінарного мистецтва було нагороджено грамотами Самбірського міського голови та цінними подарунками.
Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: головний редактор УкрЗахідІнформ
.
Попередня новина: В Луцьку працівники ЖКП № ...
Наступна новина: В Тернополі сергій Надал ...