Луцька ОДПІ: консультації можна отримати на оновленому сервісі офіційного веб-порталу Міндоходів

Луцька ОДПІ: консультації можна отримати на оновленому сервісі офіційного веб-порталу Міндоходів

26.05.14 16:29 0 782
Для того, щоб отримати фахову консультацію з питань оподаткування, фахівці Луцької ОДПІ радять скористатися оновленим сервісом офіційного веб-порталу Міндоходів - загальнодоступним інформаційно-довідковим ресурсом «ЗІР» .

Інформація в загальнодоступному інформаційно-довідковому ресурсі систематизована за тематикою: оподатковування; митна справа; єдиний внесок на загальнообов'язкове державне соціальне страхування; електронний цифровий підпис.

«ЗІР» забезпечує можливість пошуку інформації з певного податку, за напрямками діяльності, за відповідями на письмові звернення, які були надані з використанням Бази знань і т.п.

У розділі «Питання-відповіді» розміщено відповіді на питання щодо оподатковування, митної справи, єдиного внеску на загальнообов'язкове соціальне страхування та щодо діяльності акредитованого центру сертифікації ключів.

Розділ «Письмові консультації» містить витяги з письмових консультацій, наданих на типові звернення суб'єктів господарювання й громадян.

Для надання пропозицій і зауважень щодо роботи ресурсу пропонується використати «Форму зворотного зв'язку».

Ознайомитися з функціональними можливостями загальнодоступного інформаційно-довідкового ресурсу можна за посиланням: http://zir.minrd.gov.ua.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: ПСЖ готовий обміняти ...

КОМЕНТАРІ