Чернівчанка відзначила104-річчя

Чернівчанка відзначила104-річчя

26.05.14 15:49 0 718
Мешканка Чернівців Олександра Назарова відзначила 24 травня своє 104-річчя. Із привітаннями та подарунками до неї в гості навідалися заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Чернівецької міської ради Олександр Паскар і начальник управління праці та соціального захисту населення міської ради Альона Долга.

Олександра Гнатівна народилася у 1910 році в місті Куйбишеві (колишній Спаськ Казанської губернії) в Росії в багатодітній сім’ї. Окрім Олександри у батьків було ще 15 дітей. Батько працював ветеринаром, помер у 50 років. Мати була домогосподаркою, щоб прогодувати сім’ю змушена була тяжко працювати.

Олександра Назарова рано розпочала свою трудову діяльність. Працювала на текстильній фабриці. Пізніше працювала інструктором в школі перукарів в м. Іваново. Працюючи інструктором здавала кров для поранених бійців. В Іваново познайомилася з майбутнім чоловіком, одружилася. Народила двох дітей. Чоловік Петро Михайлович чотири роки був на фронті. Потім разом з ним переїхала до Чернівців, куди він був направлений для проходження військової служби.

Секрет свого довголіття Олександра Гнатівна вбачає в тому, щоб нікому не робити зла, а на зло відповідати тільки добром.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Попередження про грози, ...
Наступна новина: Гандбольна «Галичанка» ...

КОМЕНТАРІ