Міська влада і студентська молодь домовилися про співпрацю у розвитку туризму в Чернігові

Міська влада і студентська молодь домовилися про співпрацю у розвитку туризму в Чернігові

26.05.14 14:56 0 719
У Чернігові 23 травня в експертному клубі «Чиста політика» відбувся круглий стіл, присвячений проблемам та перспективам розвитку молодіжного туризму в нашому місті.

Учасниками круглого столу стали депутат Чернігівської міської ради Сергій Вакуленко, представники окремих структурних підрозділів Чернігівської міської ради, студенти та викладачі Чернігівського національного педагогічного університету імені Т. Г. Шевченка, представники громадських об’єднань та засобів масової інформації.

У ході обговорення підкреслювалося, що Чернігів має значний туристичний потенціал, але для того, щоб його повністю розкрити, необхідно докласти ще чимало зусиль. При цьому студенти висловили готовність брати участь у заходах та акціях, спрямованих на покращення ситуації у сфері туризму.

Зокрема, Руслан Старченко – голова студентського парламенту ЧНПУ імені Т.Г.Шевченка розповів про реалізацію проекту по створенню молодіжного телебачення «Гармата ТБ». На його думку, відео-сюжети, які готують студенти, можна було б використовувати для підготовки соціальної реклами і збільшення туристичної привабливості Чернігова. Учасники обговорення відзначили високий професійний рівень студентського телебачення і погодилися з тим, що його можливості необхідно використовувати якомога ширше.

Водночас, представник управління стратегічного розвитку міста і туризму Чернігівської міської ради Юрій Руденок запропонував студентам активніше брати участь в організації безкоштовних оглядових турів по місту (Freetours). Він наголосив, що це чудова можливість для молодих людей не лише здобути нові знання та вміння, а й реальний шанс забезпечити себе постійною роботою у майбутньому.

Підбиваючи підсумки круглого столу, депутат Сергій Вакуленко та начальник відділу зв’язків з громадськістю Чернігівської міської ради Ірина Соломаха наголосили, що міська влада готова підтримувати будь-які корисні починання, спрямовані на розвиток Чернігова та формування у молоді активної громадянської позиції.

Про це повідомили у відділі зв’язків з громадськістю Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львів: травмувався водій ...
Наступна новина: Обама перед відльотом з ...

КОМЕНТАРІ