На Тернопіллі потрібно оцінити приміщення в Підгаєцькому ліцеї і Кременецькому монастирі

На Тернопіллі потрібно оцінити приміщення в Підгаєцькому ліцеї і Кременецькому монастирі

27.05.14 11:36 0 683
З метою наступного розрахунку орендної плати потрібно визначити ринкову вартість двох об’єктів державної власності.

У Підгайцях (вул.Шевченка,59) це приміщення 4-го поверху та площ спільного користування – приміщення сходової клітки 1, 2, 3, 4 поверхів гуртожитку загальною площею 810,4 кв.м, що перебуває на балансі Підгаєцького аграрного професійного ліцею.

У Кременці (вул. Ліцейна,2) – частина приміщення площею 16,6 кв.м цокольного поверху будівлі Василіанського монастиря, пам’ятки архітектури місцевого значення, що перебуває на балансі Кременецько-Почаївського державного історико-архітектурного заповідника.

Конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності, яких буде залучено до проведення незалежної оцінки державного майна, відбудеться у Регіональному відділенні ФДМУ по Тернопільській області 5 червня 2014 року о 15 годині.

Претенденти на участь у відборі мають подати пропозиції стосовно ціни й терміну виконання робіт (не більше 5 календарних днів), а також калькуляції витрат, пов’язаних із їх виконанням.

Конкурсна документація приймається до 29 травня включно за адресою: м. Тернопіль, вул. Танцорова, 11, каб. 604; подається у запечатаному конверті з описом підтверджувальних документів, що містяться у ньому. На конверті слід зробити відмітку «На конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності». Телефон для довідок – 52-66-85. Детальніша інформація – у газеті “Відомості приватизації” № 20(817) за 21 травня 2014 року.

Прес-служба РВ ФДМУ

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Луцькому зоопарку ...

КОМЕНТАРІ