У Чернівецькій міській раді відбулася чергова апаратна нарада

У Чернівецькій міській раді відбулася чергова апаратна нарада

27.05.14 08:03 0 731
На апаратній нараді 26 травня, секретар Чернівецької міської ради Ярослав Кушнірик дав низку доручень керівникам структурних підрозділів міської ради. Насамперед, він зосередив увагу відповідних служб на санітарному стані міста, вказавши на недоліки у проведенні робіт з благоустрою.

Найближчим часом заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Георгій Леонтій проведе з цього приводу спільну нараду з директором департаменту житлово-комунального господарства міської ради Сергієм Погореним, головами районних у місті рад, представниками санітарно-екологічні інспекції та перевізниками. Зокрема, на ній буде обговорено порядок вивезення та утилізації твердих побутових відходів.

Натомість Ярослав Кушнірик розповів, що інформація про підрядників, які недобросовісно виконували роботи за бюджетні кошти, невдовзі буде опублікована у спеціальній рубриці (Недобросовісні учасники тендерів) на офіційному порталі Чернівецької міської ради. Інформацію про такі підприємства буде надано структурними підрозділами міської ради, які працювали із ними.

Сектор інформації та зв’язків з громадськістю

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Папа Франциск відвідав ...

КОМЕНТАРІ