З 1 червня Ягодинська митниця розпочинає видачу сертифікатів форми “EUR.1” на товари українського походження

З 1 червня Ягодинська митниця розпочинає видачу сертифікатів форми “EUR.1” на товари українського походження

27.05.14 08:07 0 640
З 01 червня 2014 року Ягодинська митниця Міндоходів буде видавати сертифікати форми “EUR.1” на товари українського походження, що експортуються до держав Європейської асоціації вільної торгівлі (ЄАВТ) до складу якої входять Швейцарія, Норвегія, Ісландія, Ліхтенштейн .

Для видачі Ягодинською митницею Міндоходів сертифіката з перевезення товарів з України за формою “EUR.1” експортер або його уповноважена особа (далі - експортер) повинен пред’явити такі документи:

* Заяву, що містить декларацію експортера для видачі сертифіката за формою, визначеною додатком 3а до Угоди;

* заповнений відповідно до вимог Угоди бланк сертифіката (оригінал сертифіката, дві паперові копії сертифіката);

* документи, що підтверджують походження товарів з України при першій поставці таких товарів до Швейцарії, Норвегії, Ісландії, Ліхтенштейн.

Сертифікат видається безоплатно протягом трьох робочих днів з дня, наступного після реєстрації заяви у Ягодинській митниці Міндоходів.

Термін дії сертифіката складає 4 місяці.

Інформація та документи, необхідні для оформлення сертифікатів розміщена на суб-сайті ГУ Міндоходів у Волинській області та на інформаційних стендах митних постів Ягодинської митниці Міндоходів.

Для оперативного вирішення проблемних питань з оформлення та заповнення сертифікатів з перевезення товарів з України за формою “EUR.1” звертатися за телефоном: (03377)3-15-16.

Прес-служба ГУ Міндоходів у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ