Вибори на Волині пройшли без суттєвих порушень

Вибори на Волині пройшли без суттєвих порушень

27.05.14 08:54 0 668
Завдяки скоординованим діям органів влади та правоохоронних органів виборчий процес на Волині пройшов без суттєвих порушень.

Задля забезпечення належного та своєчасного реагування на порушення законів під час проведення позачергових виборів Президента України та проміжних виборів депутатів Волинської обласної ради у прокуратурі Волині було створено групи чергових працівників, які здійснювали системний моніторинг і опрацювання інформації правоохоронних органів, прокурорів районного рівня та повідомлень у засобах масової інформації про можливі порушення на території області виборчого законодавства та виборчих прав громадян.

За усіма такими сигналами невідкладно організовувались об’єктивні та неупереджені перевірки.

Зауважимо, що упродовж усього виборчого процесу в органи прокуратури Волині не надійшло жодної заяви чи звернення про порушення виборчого законодавства.

В органи внутрішніх справ області надійшло повідомлення про погрози розправою та знищенням майна на адресу членів виборчої комісії села Хабарище Ратнівського району. За цим фактом розпочато кримінальне провадження, процесуальне керівництво розслідуванням у якому здійснюється групою прокурорів на чолі із заступником прокурора Ратнівського району.

Втручання у виборчий процес та перешкоджання вільному волевиявленню громадян органами внутрішніх справ Волині під час забезпечення громадського порядку на виборчих дільницях не допущено.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Молюсь за Україну!
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ