Житомирщина: місцеві бюджети області в повному обсязі отримали передбачену планом дотацію вирівнювання з державного бюджету

Житомирщина: місцеві бюджети області в повному обсязі отримали передбачену планом дотацію вирівнювання з державного бюджету

27.05.14 13:36 0 677
Як повідомляє департамент фінансів облдержадміністрації, станом на 22 травня поточного року усі місцеві бюджети області в повному обсязі отримали передбачену планом на січень-травень дотацію вирівнювання з державного бюджету. Загальна сума отриманої з початку року дотації вирівнювання в цілому по області склала 1093 млн. грн.

23 травня місцеві бюджети отримали 2525,5 тис. грн. з державного бюджету на надання пільг та житлових субсидій населенню на оплату електроенергії, природного газу, послуг тепло-, водопостачання і водовідведення, квартирної плати (утримання будинків і споруд та прибудинкових територій), вивезення побутового сміття та рідких нечистот.

А 26 травня з державного бюджету надійшли субвенції місцевим бюджетам у розмірі 622,8 тис. грн. для надання пільг з послуг зв\'язку, інших передбачених законодавством пільг (крім пільг на одержання ліків, зубопротезування, оплату електроенергії, природного і скрапленого газу на побутові потреби, твердого та рідкого пічного побутового палива, послуг тепло-, водопостачання і водовідведення, квартирної плати (утримання будинків і споруд та прибудинкових територій), вивезення побутового сміття та рідких нечистот), на компенсацію втрати частини доходів у зв\'язку з відміною податку з власників транспортних засобів та інших самохідних машин і механізмів та відповідним збільшенням ставок акцизного податку з пального і на компенсацію за пільговий проїзд окремих категорій громадян.

Окрім цього, 1024,8 тис. грн. спрямовані на надання пільг та житлових субсидій населенню на оплату електроенергії, природного газу, послуг тепло-, водопостачання і водовідведення, квартирної плати (утримання будинків і споруд та прибудинкових територій), вивезення побутового сміття та рідких нечистот.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ірина Сех: «На Львівщині ...
Наступна новина: На Тернопіллі з початку ...

КОМЕНТАРІ