У Рівненській області рятувальники Головного управління ДСНС долучилися до вшанування пам'яті загиблих героїв

У Рівненській області рятувальники Головного управління ДСНС долучилися до вшанування пам'яті загиблих героїв

27.05.14 08:03 0 758
26 травня на 233-му загальновійськовому полігоні селища міського типу Нова Любомирка відбулося прощання з 17-ма військовослужбовцями 51 окремої механізованої бригади, які загинули в ніч з 21 на 22 травня під Волновахою Донецької області. Серед загиблих троє військовослужбовців з Рівненщини - двоє з Рокитнівського і один з Рівненського районів.

Слід додати, що один із загиблих солдатів, 23-річний Віталій Маринич, більше року працював на посаді пожежного-рятівника у 15-й державній пожежно-рятувальній частині Рокитнівського району. Звільнившись у лютому цього року, Віталій вирішив виконати свій громадянський обов’язок – прийшов у місцевий воєнкомат та незабаром був відправлений на схід України у складі механізованої бригади.

Начальник Головного управління ДСНС України у Рівненській області генерал-майор служби цивільного захисту Володимир Оглобля після офіційного прощання із загиблими вояками, зустрівся із мамою Віталія та його рідними. Пан генерал пообіцяв, що рятувальники всіляко допомагатимуть родині загиблого героя.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Папа Франциск відвідав ...

КОМЕНТАРІ