Лише три години знадобилося працівникам ДАІ Рівненщини, щоб розшукати два викрадених автомобіля

Лише три години знадобилося працівникам ДАІ Рівненщини, щоб розшукати два викрадених автомобіля

27.05.14 16:24 0 651
До чергової частини відділу Державтоінспекції Рівненської області надійшло повідомлення про те, що близько 5 години ранку в місті Рівне по вулиці Лермонтова невідомими особами було здійснене незаконне заволодіння автомобілем марки «Range Rover» білого кольору.

Черговий відділу Державтоінспекції негайно передав орієнтування всім нарядам, які на той час несли службу в Рівненській області.

Даний транспортний засіб через деякий час був помічений інспекторами ДАІ на стаціонарному посту №3 в м.Корець. Працівники ДАІ з допомогою жезла та свистка подали вимогу водію про зупинку, однак він її проігнорував, а навпаки збільшивши швидкість почав втікати. Правоохоронці негайно розпочали переслідування вищевказаного транспортного засобу, про що повідомили чергового ВДАІ та найближчий стаціонарний пост в місті Новоград-Волинський Житомирської області.

На даному посту до вищевказаного автомобіля було застосовано спецзасіб для примусової зупинки транспортного засобу, де водій пошкодив колеса, однак продовжив рух.

Згодом водій автомобіля на 226 кілометрі автодороги Київ-Чоп на заокругленій ділянці дороги на великій швидкості не впорався з керуванням та з’їхав у кювет. Залишивши даний автомобіль водій зник у лісовому масиві.

На місце події було викликано слідчо-оперативну групу.

Цього ж дня, близько 7 години ранку на телефон 102 надійшло ще одне повідомлення про незаконне заволодіння транспортним засобом.

У дворі будинку по улиці Мельника в обласному центрі невідомими особами було викрадено автомобіль марки «Opel Ascona» коричневого кольору.

Під час оперативно розшукових заходів даний автомобіль працівниками Державтоінспекції міста Рівне був знайдений на узбіччі по вулиці Кюрі в обласному центрі.

На місце події було викликано слідчо-оперативну групу. По даному факту проводиться перевірка.

Про це повідомили у прес-службі ВДАІ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Українським військовим, ...
Наступна новина: Три райони Тернопільщини ...

КОМЕНТАРІ