Луцьк: 30 та 31 травня у навчальних закладах міста відбудуться свято останнього дзвоника та випускні вечори

Луцьк: 30 та 31 травня у навчальних закладах міста відбудуться свято останнього дзвоника та випускні вечори

28.05.14 15:07 0 762
Про це під час шньої оперативної наради повідомив перший заступник міського голови Святослав Кравчук. Він наголосив, що необхідно підійти відповідально до проведення цих заходів, аби все відбулося на належному рівні.

Святослав Кравчук звернувся до працівників міліції та ДАІ 30 та 31 травня посилити патрулювання вулиць міста, паркових зон тощо. За його словами, це необхідно, аби уникнути будь-яких ексцесів та забезпечити безпеку наших дітей.

Нагадав присутнім перший заступник міського голови й про те, що з першого червня цього року вступає в дію рішення міської ради щодо обмеження продажу алкогольних та слабоалкогольних напоїв.

Відповідно до цього документа на території міста заборонено реалізацію пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових та тютюнових виробів в об’єктах торгівлі та на винос у закладах ресторанного господарства з 22.00 до 08.00 години (крім продажу тютюнових виробів) та у закладах, розміщених в радіусі 100 метрів від головного входу в приміщення загальноосвітніх навчальних закладів.

Перший заступник міського голови закликав правоохоронців у червні проводити рейди щодо дотримання рішення міської ради.

Наголосив Святослав Кравчук й на небезпеці для здоров’я лучан від торгівлі молочними та м’ясними виробами в необладнаних місцях у літній період. Він зазначив, що нині на вулиці біля ринків та на їх території у невідведених місцях люди просто з землі продають молоко, сир, сметану, курей та качок. На вулиці спека. Це становить небезпеку для здоров’я громадян, адже ці продукти при високій температурі швидко псуються. Це може призвести до масових отруєнь та дороговартісного лікування. Пізніше, ці люди починають звинувачувати міську владу у своїх бідах.

Святослав Кравчук розуміє, що мешканці навколишніх сіл хочуть заробити копійку для своєї родини, але для цього є спеціально облаштовані місця на ринку.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ