Луцьк: микола Романюк доручив до кінця тижня викосити газони міста

Луцьк: микола Романюк доручив до кінця тижня викосити газони міста

28.05.14 15:30 0 755
На оперативній нараді директор департаменту «Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку» Лариса Карп’як поінформувала присутніх про звернення громадян, що надійшли в групу оперативного реагування «15-80» з 12 по 25 травня 2014 року.

Вона наголосила, що за звітний період на адресу міської ради надійшло 638 телефонних звернень із них 224 - звернення інформаційно-консультативного характеру.

За її словами, найбільша частина звернень за цей період – 148, стосувалася діяльності департаменту житлово-комунального господарства та ЖКП міста.

Лариса Карп’як зазначила, що нині біля ТЦ «Гостинець» проводять ремонтні роботи проїжджої частини, тому надходять прохання влаштувати перехід для інвалідів на візках.

Мешканці будинку Чорновола, 8 звернулись з проханням укріпити берег р. Сапалаївка, так як руйнується асфальтне покриття дороги.

Крім того, на контролі залишились звернення мешканців з будинків на вул.:

- Львівська, 61- проведення ремонтних робіт фасаду будівлі (ЖКП-2);

- Яровиця, 2 – проведення ремонту покрівлі та заміна підлоги в будинку (ЖКП-3);

- Рівненська, 81/27; 83а/4 – ліквідувати причину провисання кабеля від будинків до гаражів (ЖЕК-8 ЖБК);

- Конякіна, 33 – покосити траву на прибудинковій території ( ЖКП-11).

Також Лариса Карп’як повідомила, що до КП «Луцькводоканал» передано на виконання 25 звернень. За цей час працівниками підприємства КП «Луцькводоканал» були проведені ремонтні роботи по заміні водогону на вулиці Карпенка-Карого, внаслідок чого був понижений тиск холодної води в районі Північного ринку, вулиці Карбишева та Гущанській.

Також, за зазначений період працівниками підприємства було ліквідовано 5 поривів на мережах холодного водопостачання на вул. Чернишевського кут Шевченка, Володимирській, 99, Карпенка-Карого кут Глушець. Стосовно усунення заторів на зовнішніх каналізаційних мережах надійшло 4 звернення з вул. Кондзелевича, 26, Наливайка, 10б, бульв. Дружби Народів, 11.

53 звернення було передано на виконання в ДКП «Луцьктепло». Працівниками підприємства проведено заміну аварійних ділянок на тепломережах на Київському майдані, 1, просп. Соборності, 40, Молоді, 5, 13.

30 телефонних дзвінків надійшло через неналежну температуру подачі гарячої води.

5 повідомлень стосувались зупинок котелень та 7 звернень щодо зупинок бойлерних через проведення аварійно-ремонтних робіт на вул.: Загородній, 1, Кравчука, 3, Вавілова, 6, Чернишевського, 114.

29 скарг було викликано перебоями в електропостачанні житлових будинків та квартир, зумовлених як плановими відключеннями так і аварійними, телефонували мешканці будинків з вулиць: Б.Хмельницького, 6, Кривоноса, 43, Челюскіна, 10. Всі звернення було скеровано на виконання в Луцьку міську філію ПАТ «Волиньобленерго». В порівнянні з аналогічним періодом минулого року, звернень на адресу підприємства значно зменшилось.

Питання відновлення зовнішнього освітлення вулиць та прибудинкових територій залишається актуальним, як і раніше. Проте в порівнянні з аналогічним періодом минулого року кількість звернень зменшилась і склала всього 7. Зокрема звернення надійшли від мешканців будинків бульв. Дружби Народів, 9, вул. Бенделіані, Станіславського. На контролі лишається питання відновлення роботи світлофорів на вул. Глушець /перехід до ринку/, та просп. Відродження, 18.

За звітний період 28 повідомлень було скеровано до надавача послуг ЛСКАП «Луцькспецкомунтранс». На контролі лишаються питання: встановлення кришки на контейнері на вул. Грабовського, 7-9.

8 повідомлень було викликано зупинками ліфтів. Дзвінки надходили від мешканців будинків, що на вул.: Чорновола, 2а/36, Конякіна, 10а/144, Арцеулова, 3/65 – всі звернення виконано.

18 звернень стосувались руху пасажирського транспорту, скаржились на тролейбусні маршрути № 5; 10 та автобусні маршрути № 1; 15; 22; 25; 30; 31; 47 - звернення передані на реагування в управління транспорту та зв’язку.

За інформацією управління транспорту та зв’язку 2 скарги – не підтверджені, на 6 скарг повідомлено перевізників для усунення порушень, зазначених у повідомленнях.

Мешканці вулиці Героїв УПА, 74 просять вплинути на ситуацію щодо недопущення постійного миття великогабаритного транспорту біля водорозбірної колонки на проїжджій частині.

Надійшло звернення про зарослі рослин борщівника на вул. Шопена біля дитячої залізниці. Звернення передано на реагування у відділ екології Луцької міської ради.

Міський голова Микола Романюк зазначив, що у місті ще не всі газони, прибудинкові території викошені. За його словами, в окремих місцях трава дуже висока і незабаром приміщень не буде видно. Він наголосив, що це стосується й прибудинкових територій, де створені ОСББ.

Микола Романюк зауважив, що наші підприємства, установи, розважальні заклади у приміщенні підтримують належний порядок, а ось біля порогу - трава висока, сміття тощо.

Тому він дав доручення, аби до кінця тижня на усій території міста була викошена трава. Якщо цього не буде зроблено, то міський голова пригрозив притягнути посадових осіб до відповідальності.

Також він звернув увагу на необхідність активнішої боротьби з борщівником. За його словами, ця рослина дуже небезпечна для здоров’я людей.

Звернув увагу міський голова й на торгівлю з автомобілів на парковках біля Центрального ринку. Він зауважив, що там цілодобово стоять зламані автотранспортні засоби. Микола Романюк зазначив, що парковка призначена для зручності громадян, аби вони могли там залишити на певний час автомобіль, піти придбати необхідні речі та поїхати додому чи у інших справах.

Тому міський голова звернувся до працівників відділу муніципальної дружини, аби вони навели там лад.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ