Луцьк: у місті відбувається заміна старих аварійних металічних труб на поліетиленові

Луцьк: у місті відбувається заміна старих аварійних металічних труб на поліетиленові

28.05.14 08:37 0 686
Відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва. Депутати Юрій Вега, Петро Савчук, Володимир Самуляк заслухали та вирішили рекомендувати сесії взяти до уваги звіт про роботу заступника міського голови Тараса Яковлева за 2013 рік. Тарас Володимирович у виступі акцентував на своїх повноваженнях. Зокрема, він розповів, які заходи вживаються щодо зменшення заборгованості із заробітної плати працівникам установ, підприємств та організацій міста і збільшення рівня заробітної плати. За його словами, було проведено 28 засідань комісії, яка займається цим питання. Проводилися зустрічі з керівниками підприємств, які боргують своїм працівникам. Заборгованість на початок року становила 2 млн 164 тис. грн.

Найбільша заборгованість на Луцькому підприємстві електротранспорту. Нині ця сума становить 1 млн 119 тис. грн. З початку року вдалося значно її скоротити.

Тарас Яковлев зазначив, що міська влада має план виведення підприємства з кризи і якщо все вдасться, то є надія, що до кінця року заборгованість із заробітної плати буде ліквідована.

Також Тарас Володимирович розповів про розвиток транспортної інфраструктури в місті, запровадження енергозберігаючих технологій, надходження від діяльності об’єктів зовнішньої реклами, міжнародне співробітництво міської ради тощо.

Крім того, члени комісії вирішили внести на сесію міської ради, яка відбудеться у червні цього року, питання про підсумки роботи в осінньо-зимовий період 2013-2014 років підприємств житлово-комунального господарства. Інформував з цього питання заступник директора департаменту житлово-комунального господарства Микола Осіюк. Він розповів про виконані плановані роботи по всіх житлово-комунальних та комунальних підприємствах міста. Зокрема, у звітному періоді завершили роботи з поточного ремонту покрівель, які проводилися у 293 будинках, інші ремонтні роботи. Було підготовлено до зими 1769 під’їздів. У них склили вікна, ремонтували двері. Належно підготували снігоприбиральну техніку, яка працювала на прибудинкових територіях в зимовий період.

Серед комунальних підприємств, депутати відзначали якісну роботу ЛСКАТП «Луцькспецкомунтранс». Про діяльність КП «Луцькводоканал» в осінньо-зимовий період 2013-2014 поінформував заступник директора підприємства Юрій Вега. За його словами, усі планові роботи на підприємстві відбуваються вчасно. Минулого року в аварійних мережах замінили 70 відсотків труб на поліетиленові.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Сергій Надал взяв участь у ...

КОМЕНТАРІ