У міській раді хвилиною мовчання вшанували лучан, що загинули під Волновахою

У міській раді хвилиною мовчання вшанували лучан, що загинули під Волновахою

28.05.14 09:35 0 654
Розпочинаючи оперативну нараду, Луцький міський голова Микола Романюк закликав присутніх вшанувати хвилиною мовчання молодих людей, що віддали свої життя за нашу державу.

Він повідомив, що міська рада взяла на себе усі витрати, пов’язані з організацією поховання хлопців, та подякував усім, хто сприяв цьому.

Також розповів, що вчора відвідав храми, де перебувають покійники. «Це дуже непросто, дуже важко, коли бачиш три труни, три родини. Стоячи перед тілами молодих хлопців, переосмислюєш все, що робиться у нашій державі, у світі. І це спонукає нас до того, щоб ми - українці будували міцну незалежну державу – Україну, не дивлячись на те, хто і як голосував під час виборів та які у кого погляди», - зазначив Микола Романюк.

Міський голова наголосив, що нині країна і український народ змінилися. Уже все не так, як було раніше. Він закликав працівників виконавчих органів міської ради працювати краще та відповідальніше на благо територіальної громади.

Нагадав, що відспівування трьох хлопців відбудеться у Свято-Троїцькому кафедральному соборі та одного - у Свято-Іллінському храмі об 11.00.

Опісля, о 12.30 - громадянська панахида на Театральному майдані.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківську ...

КОМЕНТАРІ