Кількість адміністративних послуг, наданих у центрах обслуговування платників на Волині, перевищила 27 тисяч

Кількість адміністративних послуг, наданих у центрах обслуговування платників на Волині, перевищила 27 тисяч

28.05.14 15:53 0 746
З початку року на Волині через центри обслуговування платників надано 27089 адмінпослуг, - інформує сектор обслуговування платників ГУ Міндоходів у Волинській області.

Як свідчить аналітика, щоденно за адмінпослугами до ЦОП звертається щонайменше 250 волинян. Загалом за останніми даними центри обслуговування платників в області відвідали майже 218 тис. громадян та представників бізнесу.

Найчастіше до ЦОП та в податкові інспекції Волині громадяни звертаються, щоб отримати реєстраційні номери облікової картки платника податків. Зокрема, вже цього року саме цю послугу отримали понад 15 тисяч волинян.

Для того, щоб зареєструвати книгу обліку розрахункових операцій до ЦОП звернулося 2175 представників бізнесу. 1152 підприємця-спрощенця зареєстрували книгу обліку доходів і витрат. 1209 платників отримали довідку про взяття на облік.

Власне саме вищезазначені послуги уже традиційно є найбільш популярними серед громадян та бізнесу і надаються в органах доходів і зборів безкоштовно.

Однак, ними перелік безкоштовних послуг не обмежується, - зазначають фахівці ГУ Міндоходів в області.

З усіма особливостями та стандартами надання послуг, які можна отримати через ЦОП, можна ознайомитися на суб-сайті ГУ Міндоходів у Волинській області у розділі «Адміністративні послуги».

Прес-служба ГУ МІндоходів у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернігівській області ...
Наступна новина: Визначено переможців 53-х ...

КОМЕНТАРІ