Цьогоріч на Волині планують оздоровити та забезпечити відпочинком понад 67 тисяч дітей

Цьогоріч на Волині планують оздоровити та забезпечити відпочинком понад 67 тисяч дітей

28.05.14 11:41 0 683
Цьогоріч на Волині планують оздоровити та забезпечити відпочинком понад 67 тисяч дітей. Для цього з бюджетів усіх рівнів витратять близько 30 млн грн. Про це повідомили в ході засідання обласної міжвідомчої комісії з питань організації та проведення оздоровлення та відпочинку дітей, яку провів заступник голови облдержадміністрації Роман Карпюк.

За його словами, всі табори області належним чином готові до сезону відпочинку та оздоровлення, який стартує з 1 червня. «Цьогорічні видатки на якісний відпочинок та оздоровлення дають змогу охопити понад 55% дітей від їх загальної кількості. У першочерговому порядку оздоровлюватимуться діти з пільгових категорій. Усі причетні служби повинні максимально використати усі наявні ресурси та спрямувати їх на придбання путівок», - зазначив Роман Карпюк.

Заступник начальника управління у справах молоді та спорту облдержадміністрації Ігор Дмитришин повідомив, що оздоровлення та відпочинок дітей здійснюється відповідно до обласної цільової соціальної програми на 2011-2015 роки. Він сказав, що в травні поточного року здійснено перевірку готовності десяти позаміських закладів різних форм власності та підпорядкування до прийому 5000 дітей, за результатами якої усім надано дозволи на роботу у літній період. Крім того, передбачено відкрити 603 табори відпочинку, де активним дозвіллям планують охопити понад 47 тис. дітей.

Основна частина оздоровчих закладів розпочне свою роботу з 3 по 15 червня. А першими візьмуть старт «Оберіг», «Веселка» та «Світязь» 1 червня в Міжнародний день захисту дітей.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Ірина Сех звернулась до ...

КОМЕНТАРІ