В Луцьку ЖЕК № 8 продовжує ремонтувати покрівлі житлових будинків

В Луцьку ЖЕК № 8 продовжує ремонтувати покрівлі житлових будинків

28.05.14 18:37 0 770
Щодня луцькі комунальники виконують роботи з обслуговування та утримання житлових будинків, дворових територій. Працівники комунальних підприємств ремонтують покрівлі, під'їзди, інженерні мережі холодного та гарячого водопостачання, водовідведення, теплопостачання, склять вікна, прибирають тощо.

«Минулого тижня працівники ЖЕК № 8 ЖБК здійснювали ремонт покрівлі у житлових будинках на пр-ті Соборності, 13 (2 під’їзд), 10, 30, а також ремонт покрівлі над сходовою кліткою – у житловому будинку на пр-ті Соборності, 31 (4 під’їзд), машинного приміщення – на вул. Кравчука, 22, Гордіюк, 33 а (3 під’їзд). У будинку на вул. Воїнів-Інтернаціоналістів, 6 здійснено ремонт вхідного дашка», - повідомляє заступник директора підприємства Ольга Возняк.

Окрім цього, силами працівників виготовлено, встановлено та пофарбовано перила у 2-му під’їзді на пр-ті Соборності, 20, пофарбовано вхідні двері у під’їзд у будинку № 5 на вул. Верещагіна, відремонтовано сходові клітки на вул. Наливайка, 6а, Рівненська, 83 а, (4 під’їзд).

З метою якісного водопостачання продовжуються роботи з профілактики водомереж. «У житловому будинку № 25 б на пр-ті Соборності замінено трубу опалення та здійснено профілактику, у 2-му під’їзді на вул. Кравчука, 7 замінено крани та вентелі для стравлення повітря, такі ж роботи здійснено на вул. Кравчука, 22, пр-т Відродження, 45 а (2 під’їзд), Соборності, 32а.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Наступна новина: Чернівці: У турнірі з ...

КОМЕНТАРІ