Волинь: з нагоди Дня викладача і майстра рятувальники провели семінар – практикум «Безпека дитини – відповідальність дорослих»

Волинь: з нагоди Дня викладача і майстра рятувальники провели семінар – практикум «Безпека дитини – відповідальність дорослих»

28.05.14 10:54 0 616
На базі дошкільного навчального закладу с. Липини Луцького району організовано семінар, участь у якому взяли завідувачі 24 дошкільних навчальних закладів, педагоги Навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Волинської області та фахівці У ДСНС у Волинській області.

Дві теми відпрацювали учасники семінару – практикуму «Безпека дитини – відповідальність дорослих»: дії адміністрації при виявленні крапель ртуті на території ДНЗ та пожежа у приміщенні дитсадку. Завідувачі дошкільних закладів спільно із організаторами заходу покроково розібралися у діях посадової особи в разі виявлення крапель ртуті в приміщенні, склали алгоритм дій керівника, споспостерігали за проведенням евакуації дітей під час виникнення умовної пожежі та навчились користуватися первинними засобами пожежогасіння.

Під час заходу його учасники обмінялися думками щодо поліпшення роботи з навчання, поділилися своїм досвідом та напрацюваннями.

Під час підведення підсумків Дня професійної майстерності начальник НМЦ ЦЗ та БЖД Волинської області Сергій Шмига наголосив, що роботу у цьому напрямку слід продовжувати і надалі, бо подібні заходи дають педагогічним працівникам унікальну можливість обміну досвідом і думками, вдосконалення власної педагогічної майстерності.

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ